Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant De Vier Seizoenen

De keuken is Frans georienteerd met Oosterse invloeden. Uiteraard is ook de Nederlandse keuken vertegenwoordigd. De menukaart wisselt viermaal per jaar, zodat zij hun naam eer aan kunnen doen en er werkelijk seizoensgebonden producten gebruikt worden. Natuurlijk wisselt de wijnkaart ook met de seizoenen en de menukaart mee. Het maandmenu wisselt iedere maand en het menu van de Chef zelfs iedere dag.

Van burgemeesterswoning naar restaurant

De Vier Seizoenen is gevestigd in een uit de 17e eeuw pand in het hart van Lisse en deed tot het eind van de 19e eeuw dienst als burgemeesterswoning. Daarna had het vele bestemmingen. De hoofdvorm van het pand is intact gebleven, de 'winkelpui' is typerend voor de stijl van eind 19e eeuw. Het is een van de meest karakteristieke panden aan de Heereweg.

Boven het restaurant bevinden zich vier kamers die dienst doen als B&B te bereiken via een aparte entree naast het restaurant. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, maar op dinsdagen kunt je wel ontbijten. Op maandagen kun je wel verblijven maar niet inchecken. Wil je meer weten over het restaurant de B&B check dan de website voor alle informatie.

Openingstijden

Woensdag t/m maandag: 12:00 - 23:00 uur.

Dinsdag: De hele maand april zijn ze op dinsdag geopend voor lunch van 11.30 - 16:00 uur.

Diner

Woensdag t/m maandag: 18.00 - 21.00 uur (openingstijden keuken).

Van april tot oktober is er bijna iedere zondag live muziek op 't Vierkant van 14.00 - 18.00 uur!