Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

Aloha Amsterdam

Aloha is het nieuwe speelparadijs van Amsterdam. Of je nou op zoek bent naar iets om relaxed een uurtje weg te wijlen of interesse hebt in het volledige 4 uur durende actie-pakket, dan ben je bij Aloha aan het juiste adres! Bovendien kun je ook voor een lekkere maaltijd en tropische cocktails in het knusse Aloha’s Restaurant terecht. Waan je in een wereld waar je het gevoel krijgt dat je dichtbij strand en zee bent.

Laser gamen

Aloha beschikt over de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg). Het “industrial underground�� thema komt op deze locatie onder de brug volledig tot zijn recht. 

Bowlen

De bowlingbanen van Aloha zijn op zichzelf al een hele beleving. Palmboom omzoomde witte bowlingbanen met daarboven LED verlichting die fantastische kleureffecten leveren is maar het begin. Passende muziek, een uitgebreide snack & cocktailkaart en in het weekend een DJ die de tunes draait, het draagt allemaal bij aan een onvergetelijke ervaring!

Glow in the dark Minigolf

Waan je in een tropische wereld van piraterij en schurken. Magische blacklights zorgen voor een spannend effect. Glow-in-the-dark-Minigolf is leuk voor iedereen. Jong, oud, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Karaoke

Sinds kort hebben zijn er twee karaoke booths bij! Wie wordt The Voice of Aloha? Zing met de eindeloze speellijst de sterren van de hemel. You name the song, they got it!

Van 2 tot 8 personen te boeken in blokken van 1 uur 50 min.

Aloha Bar en Restaurant

Blijf gezellig borrelen of lekker cocktail's drinken in de tropische bar met overdekt terras. Je kunt ook een hapje blijven eten in het sfeervolle restaurant. Ook geschikt voor grotere groepen.