Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Harpconcert Inge Louisa

Harpiste Inge Louisa geeft op zondagmiddag 11 augustus 2024 om 14.00 uur een gratis toegankelijk concert in de Dominicuskerk in Amsterdam. Zij brengt een gevarieerd programma met harp en zang waarbij klassieke werken worden afgewisseld met filmmuziek, hedendaagse muziek, jazz en eigen composities en arrangementen.

Gratis entree

Harpconcert Inge Louisa

Data
zo 11 aug14:00 - 15:15
Locatie
Dominicuskerk
Spuistraat 12
1012 TS Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Inge Louisa

Inge Louisa (23) ontdekte haar passie voor de harp op 9 jarige leeftijd. Naast haar middelbare schoolopleiding studeerde zij aan de Young Musicans Academy van het Conservatorium van Tilburg. Ze vervolgde haar harpopleiding aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. In juni 2023 behaalde zij haar bachelor diploma met uitmuntende beoordeling.

Naast haar harpstudie heeft zij zanglessen gevolgd in de hedendaagse en jazz muziek.

De afgelopen jaren won zij vele prijzen op nationale en internationale concoursen. Zo won zij de 1e prijs op het Rosa Spier harpconcours en het Archipel Muziekconcours en de AMPA Willem Twee talentprijs. Daarnaast won zij prijzen op het Internationaal harpconcours in Portugal, het O’Carolan festival in Ierland, bij het Prinses Christina concours, het interdisciplinaire Goodmesh Concours en op het Brabants Scholieren Solistenconcours.

Inge Louisa trad op in het Concertgebouw Amsterdam, de Doelen in Rotterdam, Muziekgebouw Eindhoven, tijdens het Grachtenfestival Amsterdam, het Bachfestival in Dordrecht en bij TV programma Podium Witteman en NPO Radio 4.

Haar concerten zijn afwisselend waarbij ze graag laat horen hoe veelzijdig de harp is.

Wees welkom op dit gratis toegankelijke concert (vrijwillige bijdrage na afloop).

Gratis entree

Harpconcert Inge Louisa

Data
zo 11 aug14:00 - 15:15
Locatie
Dominicuskerk
Spuistraat 12
1012 TS Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons