Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Camping Zeeburg

Als je van plan bent Amsterdam te bezoeken, dan is camping Zeeburg dé ideale uitvalsbasis. Deze knusse camping ligt op een klein schiereiland in het IJmeer, aan de oostzijde van de stad.

Faciliteiten

Een supermarkt met dagelijks verse croissants, koffie en brood, een café-restaurant, wasserette met droger, camperservice etc. Ook kun je op Camping Zeeburg fietsen huren. Met de fiets sta je in 20 minuten op de Dam. In het zomerseizoen huur je hier ook een kayak of een SUP.

De sfeer op de camping is bijzonder, net als de sfeer van de stad Amsterdam: open, vriendelijk en tolerant. In het hoogseizoen is er regelmatig live muziek en er is een kinderboerderij. Vanuit de camping zijn er diverse wandel- en fietsroutes om ook de omgeving van Amsterdam te ontdekken. Die is zeker de moeite waard om een dag extra te blijven.

Indien je geen tent of caravan hebt, kun je verblijven in één van de eenvoudige maar comfortabele 1,2 of 4 persoons eco-cabins of kleurrijke wagonettes. De eco-cabins zijn voorzien van 1 of 2 enkele bedden, de wagonettes en de 4 persoons cabins van een stapelbed. Ook tafel, stoelen, beddengoed en verwarming zijn inbegrepen.

De wagonettes hebben een kleine privé veranda en de cabins een gezellig buitenzitje. Reserveren voor de cabins en wagonettes is zeer aan te raden.