Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Cafés en bars

Café op 2

Café op 2 is dé creatieve hangout in Almere. Naast het culturele eetcafé kun je hier ook terecht voor live muziek zoals bijvoorbeeld Lazy Jazzy Sunday, Latin Jazz of L5 Jamsession, zijn er maandelijkse exposities én is er plaats voor literatuur, kleinkunst, open mic en beeldende kunst.

Coronamaatregelen

Café op 2 heeft maatregelen genomen om een veilig bezoek mogelijk te maken. Koop je tickets van te voren en bereid je bezoek goed voor. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier.

'Happie Hour'

Geniet van kunst, cultuur, goede muziek en lekker eten bij Café op 2! Begin ieder weekend met de befaamde ‘Happie Hour’ op de vrijdag- en zaterdagmiddag van 16.30 – 18.00 uur bij Café op 2. Heerlijke gratis hapjes bij je drankje!

Pubquiz

Elke 3e dinsdag van de maand kan je deelnemen aan de leukste pubquiz van Almere. Altijd gezellig, leuke prijzen te winnen én het is gratis! Schrijf je in via de website.

Jam Sessions

Kom naar de jam sessions van L5 Records en doe mee. Neem je instrument mee en ga heerlijk je gang op het podium van Café op 2! Je kunt je van tevoren aanmelden via facebook, maar krijg je op de avond zelf de kriebels om mee te jammen dan mag dat uiteraard ook. Natuurlijk ben je ook van harte welkom wanneer je alleen wil komen kijken en luisteren.

Jazz

Houd je van (latin) jazz? Dan zit je goed bij Café op 2. Kijk op de website wanneer er op de zondagmiddag van 17.00 – 20.00 uur een optreden is van (latin)jazz musici. Denk bijvoorbeeld aan de fantastische jazz saxofonist Delbert Bernabela, of Kees Oosterwijk.

Tevens is er in het café iedere maand een nieuwe expositie te bezichtigen.

Wat betreft het menu: (H)eerlijke verse, huisgemaakte producten uit de streek en betaalbare gerechten, een goede wijnkaart en een zeer uitgebreide speciaal-bier-kaart.