Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Paas Rock op het IJ

Rock the Boat op Tweede Paasdag. Stap aan boord van het schip Stortemelk in Amsterdam en geniet van tijdloze classic rock!

Paas Rock op het IJ

Data
ma 21 apr13:30 - 18:00
Locatie
Schip Stortemelk - Steiger 14
Ruijterkade 14
1011 AA Amsterdam

Vier Pasen op het water

Ook zo genoeg van die traditionele paasbrunch, pak nu je kans en stap Tweede Paasdag aan boord in Amsterdam en kom lekker borrelen op het IJ. Met een biertje in de hand vaar je langs de ADAM Toren, het EYE Filmmuseum, de Passenger Terminal richting Oranje Sluizen om het Markermeer op te gaan langs Forteiland Pampus en Muiderslot Kasteel.

Na ontvangst met een kruidig PaasIJ biertje van Brouwerij 't IJ vertrekt het schip om 14.00u voor een vaartocht over het IJ richting Oranjesluizen om het weidse Markermeer op te varen. Terwijl de band helemaal los gaat varen we langs bezienswaardigheden als Forteiland Pampus en Kasteel Muiderslot.

Ondertussen speelt de classic rock tribute band "Hairy Zack & his Trunk Like Members" klassiekers uit de jaren '70 en '80, zoals Sweet Home Alabama. Kom dan varend borrelen en geniet van tijdloze Classic Rock! Wil je mee varen boek gelijk je plek via deze link.

Paas Rock op het IJ

Data
ma 21 apr13:30 - 18:00
Locatie
Schip Stortemelk - Steiger 14
Ruijterkade 14
1011 AA Amsterdam