Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Film in Concert Life On Our Planet

De gloednieuwe achtdelige documentaireserie van Netflix, verteld door Morgan Freeman en geproduceerd door Steven Spielberg en het Emmy® Award-winnende team achter Our Planet, vertelt het ongelooflijke verhaal van de epische vier miljard jaar durende reis van de aarde. Beleef de serie in het najaar als spectaculaire audiovisuele live-ervaring: Life On Our Planet in Concert.

Film in Concert Life On Our Planet

Data
wo 30 okt20:00 - 22:20
do 31 okt20:00 - 22:20
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps

Een waargebeurd en ongelooflijk verhaal

Gedurende 90 minuten neemt het Noordpool Orkest ons mee op een muzikale reis door de geschiedenis van onze planeet. Van de eerste wezens die uit de zeeën kwamen en het land opgingen, tot de eerste dieren die konden vliegen. Door een van de langstlevende dynastieën van de aarde, de dinosauriërs, opnieuw te bezoeken, ben je als kijker getuige van het tijdperk van de zoogdieren en de opkomst van het gevaarlijkste dier dat de aarde ooit heeft gezien: wij mensen.

Dit waargebeurde en toch ongelooflijke verhaal in combinatie met muziek van de componist Lorne Balfe die live ten gehore wordt gebracht door het Noordpool Orkest, kan niets anders dan wederom een onvergetelijke ervaring worden. 

Rise. Fall. Survive.

Componist Lorne Balfe

Life On Our Planet in Concert is een opwindende muzikale ervaring, met een partituur die de evolutie van de natuur op treffende wijze weergeeft. “Het is spannend om de Score for Life On Our Planet naar het live publiek te kunnen brengen. Het is een reis door miljarden jaren, een concept van leven en adem en muziek dat je bij elke stap zal verbinden”, zegt Lorne Balfe, de Schotse componist en producer van de partituur. Zijn brede scala aan credits (waaronder Top Gun Maverick / Argyle / The Crown) hebben hem vele onderscheidingen opgeleverd, waaronder een Grammy en een Emmy- en Bafta-nominatie.

Life on our planet: meer informatie

Data en tijden

woensdag 30 oktober20:00 - 22:20
donderdag 31 oktober20:00 - 22:20

Film in Concert Life On Our Planet

Data
wo 30 okt20:00 - 22:20
do 31 okt20:00 - 22:20
Meer data
Locatie
Het Concertgebouw Amsterdam
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam
toon in Google Maps