Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Elmer

Let op: deze uitverkochte show is verplaatst van 7 december naar de nieuwe datum 9 december 2023 en de nieuwe locatie Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over deze wijziging. Elmer is rapper, producer en het alter-ego van de Amsterdamse actrice en theatermaker Merel Pauw. Met Elmer wil Merel haar liefde voor hiphop combineren met provocerende rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke visuele wereld van stripboeken.

Elmer

Data
zo 29 dec19:30 - 19:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps

Nederlandse hiphop met een shitload aan smerige grappen

Vanuit een liefde voor Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig is Elmer’s muziek een combinatie van elektronische, funky beats, teksten met een flinke dosis humor en zelfspot, en nummers waarin Elmer eerlijk durft te zijn en rapt over bindingsangst, paniekaanvallen en zelfhaat. Elmers missie is om de Nederlandse hiphop scene diverser, theatraler en eerlijker te maken... met een shitload aan smerige grappen.

Zaterdag 9 december komt Elmer naar Tolhuistuin voor de release van haar allernieuwste EP. Let op: genoemde eindtijd is een indicatie!

Elmer

Data
zo 29 dec19:30 - 19:30
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
toon in Google Maps