Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Club Mystique

Club Mystique is een unieke uitgaansplek in hartje centrum, tegenover de Koepelkerk, op maar 3 minuten lopen van het Centraal Station in Amsterdam. De club is helemaal nieuw gebouwd in een voormalige gym / bioscoop en open sinds mei 2016. Er zijn twee zalen, een cocktailbar met lounge area, hardhouten dansvloeren en een podium. De inrichting is mooi en eigentijds met een sfeervolle, warme latin touch. Club Mystique programmeert live muziek, (latin) dansfeesten, clubavonden en special events. Ook worden er danslessen door Salsa4Fun DC gegeven (Salsa-Bachata-Rueda-Zumba-Kizomba).

Unieke uitgaansplek

Lekker dansen onder het genot van een heerlijke cocktail in Club Mystique. Salsa Café Mystique elke vrijdag 22.00-03.00 uur 2 area's met dj's Salsa, Bachata, Merengue en Kizomba (resident-dj's Jarzino, Ryad, Willy, Tinta en gast-dj's). Iedere 1e zaterdag van de maand Bemba Colorá, een 100% Cubaans feest.

Tevens worden er regelmatig op andere dagen evenementen georganiseerd, met DJ's of live muziek. Meer informatie over de programmering vind je op Club Mystique.