Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Conscious Hotel Amsterdam City

Op de hoek van de Overtoom en de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid vind je dit stijlvolle eco-hotel. In de voormalige Michelingarage zijn 112 kamers gevestigd die allemaal beschikken over de lekkerste Royal Dutch Auping-bedden voor de beste nachtrust ooit. Het hotel ligt op steenworp afstand van het beroemde Vondelpark.

Conscious Hotel Amsterdam City is een stijlvol eco-hotel met 112 kamers op loopafstand van het beroemdste park van Amsterdam: het Vondelpark. De naam van het hotel is The Tire Station, omdat het gebouw vroeger een Michelin-banden station was. We doen niet te moeilijk... 

Je vindt koffiebar Sticky Fingers in de lobby van het hotel. Hier serveren we de heel dag de beste koffie en zoete lekkernijen en met de roze muur is het een echte eye-catcher. Als je even doorloopt vind je ook Restaurant Café Moer, hier kun je de hele dag van allemaal lekkers genieten. Van een ontbijtje tot een 3-gangen diner of een goede borrelhap. 

Bij Conscious Hotels denken we na over de keuzes die we maken. Daarom vind je heel veel duurzame slimmigheden in ons hotel. Denk aan waterbesparende kranen, alleen biologisch eten en drinken en 100% groene stroom. The Tire Station heeft zonnepanelen op het dak voor groene energie. 

The Tire Station heeft een overdekte privé parkeergarage. Voor €26 per dag (vanaf check -in tot check-uit tijd) kun je je auto veilig parkeren in deze garage. 

Opzoek naar een plek om te vergaderen met collega's? Deze hebben wij op locatie. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op conscioushotels.com.