Adoptie

Ik denk nog wel eens terug aan het moment dat mijn baasje uit Amsterdam langs de dierenwinkel liep. De eerste keer dat we elkaar ontmoetten, was er meteen een klik. Ze vertelde me later dat ze zo verliefd op me was, dat het haar niet eens uitmaakte dat ik op haar sjaal van kasjmier zat te kauwen. Een paar weken later, toen ik oud genoeg was om te reizen, liet ze me overvliegen naar Amsterdam.

Mijn aankomst

Mijn welkomsfeestje 

Op 4 juli 2017 kwam ik aan in Amsterdam, mijn persoonlijke Onafhankelijkheidsdag. Nadat ik geland was, stond mijn nieuwe roedel me op Schiphol al op te wachten. Toen we bij het huis aankwamen, had mijn nieuwe familie een verrassingsfeestje voor mij georganiseerd. Het was zo emotioneel, we waren allemaal in tranen. Nou, laten we zeggen, mijn familie was in tranen, ik hield mijn hoofd koel... Ik was meteen stapelgek op mijn nieuwe huis. Genoeg ruimte om te spelen, uitzicht op het Vondelpark en mooie kunst aan de muur. En mijn god, mijn nieuwe bed! Het lekkerste waar ik ooit op heb gelegen.

Eerste indruk van de stad

Languit op de bank

Ik wist meteen dat Amsterdam mijn soort stad was. Tolerant, liberaal, chaotisch, levendig en overal honden! En vooral vol geweldige mensen die van hun honden houden. Je ziet ze overal samen: op de fiets, op de boot, wandelend, rennend of ze zitten ergens samen te relaxen. Ook mooi aan Amsterdam; allerlei fijne geuren die in de lucht hangen. Een mix van zware parfum uit de P.C. Hooftstraat, de rook uit de coffeeshops en het subtiele aroma van het kanaalwater. Mensen merken het misschien niet eens, maar voor ons honden is dat heerlijk. Nog steeds vind ik het fijn om langs de grachten te slenteren en het hartige aroma op te snuiven.

Alles ontdekken

Lekker luieren, daar ben ik goed in

Waar ik het meest geniet, is dat mijn baasje me overal mee naartoe neemt. We bekijken samen parken, winkels, restaurants, noem maar op. Daarom ken ik de stad op mijn pootje en ik kan niet wachten om je alle plekken te laten zien om van Amsterdam ook jouw territorium te maken!