Berlijnse huiskamer

Pim kijkt naar de buitenkant van Cafe BrechtAan de buitenkant ziet Café Brecht er misschien niet zo bijzonder uit, maar van binnen is het dat wel. Het is net alsof je een Berlijnse huiskamer uit de jaren ’50 van de vorige eeuw binnen stapt.

Interieur van Cafe BrechtHet café is in stijl van de Duitse schrijver en dichter Berthold Brecht. Het heeft iets theatraals. Het zou zomaar het decor kunnen zijn van een van zijn bekende theaterstukken.

Berthold BrechtBerthold Brecht werd gezien als een echte intellectueel, maar daar moet je mij niks over vragen hoor. Een hondenbrein is niet gemaakt voor filosofische zaken.

Quote op de muur van Cafe BrechtDus terwijl je je druk maakt over de betekenis van deze zin, houd ik de vogel van de koekoeksklok in de gaten. Een van de beste vrienden van Berthold heette Karl, ook wel Karl de hipster. Hij had een flinke baard en lang haar. Volgens mij was hij ook een van de eerste influencers. En Karl was vast altijd wel te porren voor een goed biertje.

Poster in Cafe Brecht

Speciale verrassingen voor honden

Biermenu Cafe BrechtEetmenu Cafe BrechtCafé Brecht heeft een extreem lange bierkaart, met biertjes uit allerlei verschillende landen en van allerlei verschillende brouwerijen. Met name liefhebbers van Duitse biertjes kunnen hier hun hart ophalen, als ze ten minste een keuze kunnen maken.

Pim op de bank van Cafe BrechtVanaf mijn favoriete bank heb ik perfect uitzicht over de hele kamer. Ik weet dat mijn baasje snel terugkomt met een heerlijke verrassing. Ik kan niet wachten, wat zou het zijn?!

Pimm's drankjeAhh! Voor zichzelf heeft ze een PIMM’S Ginger Ale. Sowieso heeft ze die besteld omdat ‘ie dezelfde naam heeft als ik. Zie je dat er een spelfout in zit? Belachelijk dat niemand dat nog heeft opgemerkt. Ik zie het dit keer door de vingers... 

Nu mogen jullie raden wat ik krijg van Café Brecht.

Pim's hondenvoerEen portie van mijn favoriete hondenkoekjes! Absoluut de lekkerste koekjes ooit. Ik schep niet graag op, maar de koekjes zijn van mijn eigen merk Pim’s Home made. Overheerlijk, geen hond die ze kan laten staan. De eigenaar van Café Brecht, Sandra, is altijd op zoek naar producten van de beste kwaliteit voor haar klanten. En dan niet alleen voor de mensen, ook haar pluizige gasten zet ze graag in het zonnetje. Met koekjes. Wat zegt dat over Sandra en Café Brecht? Precies, dat ze fantastisch zijn. Sandra is een vrouw naar mijn hart. 

P.S. Op sommige avonden kun je in Café Brecht films, voetbalwedstrijden of andere sportwedstrijden kijken op een groot scherm, supergezellig! Kijk in de agenda en misschien staat er wel iets leuks op het programma voor jou en je hond.