Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bezienswaardigheden

Westerliefde

De Westerliefde is een inspirerende en industriële evenementen locatie midden in het Westerpark in Amsterdam. Geschikt voor uiteenlopende zakelijke en particuliere events. In de historische panden van de Westergasfabriek in Amsterdam worden onder andere seminars, congressen, personeelsfeesten, product presentaties en tv-opnames georganiseerd. De Westerliefde is ook een officiële trouwlocatie.

Midden in het Westerpark

Drie bijzondere evenementenlocaties midden op het groene, industriële Westergas terrein in het Amsterdamse Westerpark. 

Onder de WesterLiefde vallen 3 locaties: WesterLiefde, nachtclub WesterUnie en bar/restaurant Westergasterras. Deze locaties hebben elk hun eigen karakter, maar zijn onderling met elkaar te verbinden om zo de capaciteit te vergroten van 100 tot 1300 personen. 

De drie locaties zijn los of gezamenlijk zowel inzetbaar als congres-, feest of trouw locatie als locatie voor tv-opnames, vergaderingen, product presentaties of personeelsuitjes.

Ook zijn er combinaties te maken met andere locaties op het Westergasterrein, zoals de Gashouder, het Transformatorhuis of het Machinegebouw.

Evenementen op maat

Benieuwd of de locaties passen bij jouw event? Bekijk hier alle specificaties of plan een rondleiding in.

Het team van account- en eventmanagers helpt je graag om een evenement op maat te maken. Na een rondleiding door de bijzondere locatie, krijg je een complete en uitgebreide offerte met een voorstel voor catering, techniek en extra’s die een congres of feest op deze locatie bijzonder maken.

Trouwen in de Westerliefde

WesterLiefde is een erkende trouwlocatie en biedt de ideale combinatie tussen een stijlvol, industrieel karakter en een groene buitenomgeving. Elke bruiloft is uniek, daarom levert de WesterLiefde maatwerk: een trouwfeest dat aan al je wensen voldoet én binnen je budget past.

Deze unieke feestlocatie, met kapelachtige ramen en houten vloer, is voorzien van een indrukwekkende bar, een professionele licht- en geluidsinstallatie en bijpassend meubilair. Dit maakt dat alle ingrediënten aanwezig zijn om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Bekijk hier de mogelijkheden.