Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

A'DAM VR Game Park

A’DAM VR Game Park Amsterdam’s underground VR adventure, speel je vanaf de bank als je wilt, of je heb de hoofdrol. Om daar achter te komen daal je af naar het ondergrondse A’DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve games als sensationele 4D simulaties, zinderende free-roaming zombie shooters of escape rooms. En met ruim 600m2 is er genoeg om te ontdekken. Zowel voor de nietige nieuwkomer als de grootste gamer.

Daal af voor een nieuw avontuur

Kom binnen, dwaal rond en selecteer je spel. Of leg je lot in handen van VR gamepark en boek het voordelige Game Token Pack gevuld met de populairste games. Even tijd nodig om op adem te komen? Ontspan met een drankje in de hang-out en kom weer op krachten voor je volgende avontuur. A’DAM VR Game Park is open voor iedereen – zonder entreekosten.

Loop spontaan even binnen met je vrienden of boek een all-inclusive groepspakket. De geavanceerde VR-technologie is jouw ticket naar een wereld die voorheen alleen achter een scherm bestond. En ver hoef je er niet voor te reizen. A’DAM VR Game Park is vlakbij Amsterdam Centraal Station met genoeg parkeermogelijkheden onder de A’DAM Toren.