Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Toms Travel Tours

Toms Travel Tours organiseert op maat gemaakte privé tours voor individuen, families en groepen in Amsterdam en Nederland. De tours variëren van enkele uren tot meerdaagse excursies.

Persoonlijk tintje

Elke tour wordt persoonlijk samengesteld gebaseerd op de specifieke interesses en wensen van de gast. Bezoek je Amsterdam voor de eerste keer, dan is er de keuze voor een wandel- en fietstour, waarbij je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Ben je al vaker in Amsterdam geweest en wil je buiten de gebaande paden, dan nemen zij je mee naar plekken die maar weinig mensen kennen.

Gespecialiseerde tours

Tijdens de fototour kun je je fotografievaardigheden verbeteren en de foodies kunnen culinaire inspiratie opdoen tijdens de culinaire tours. Ook voor een uitdagende fietstour door Amsterdam en omgeving ben je hier aan het juiste adres. Ben je echt één met de natuur, ga dan wadlopen of varen. Tijdens de tours door het Hollandse platteland ontdek je vergeten dorpjes, windmolens en in het voorjaar de waanzinnige kleuren van de tulpenvelden. Wil je andere Hollandse steden ontdekken? Toms Travel Tours verzorgt ook tours naar Den Haag, Delft, Haarlem, Leiden, Rotterdam en andere steden.

Op maat gemaakte tours

Toms Travel Tours is een gidsenorganisatie. Vanuit zijn passie voor reizen en achtergrond is Toms Travel Tours in 2013 geboren. Met een klein team van betrouwbare en uiterst bekwame gidsen, kun je het authentieke Amsterdam gaan ontdekken.