Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

De Sloot - Theaterbroedplaats

In mei 2022 openden theatercollectief BOG. en De Warme Winkel de eerste Amsterdamse theaterbroedplaats achter station Amsterdam Sloterdijk: De Sloot. Een werkplaats voor theatermakers, een volwaardige vlakke vloer theaterzaal en een kleinere zaal, meerdere grote repetitieruimtes en werkateliers en een groot café/restaurant.

De plek waar kunst voorop staat

Met twee theaterzalen, repetitieruimtes, werkateliers, café/volkskeuken De Sering, culinair pop-up restaurant TestTafel, koffiebar SubCult en dans & bewegingsruimte Dance Space Destiny, is de Sloot de aangewezen plek om iets te vieren of uit te proberen of gewoon te bezoeken als je een hapje wilt eten.

In deze creatieve werkomgeving struikel je niet alleen over de gevestigde orde, maar hier is ook ruimte voor jonge theatermakers. De sfeer is post-industrieel en een beetje houtje touwtje. Er is een café met betaalbare lunch (€6,- op dinsdag-vrijdag), de allerbeste koffie van Amsterdam en we bieden glasvezel internet. Wil je meer weten kijk op deze pagina voor een overzicht van onze huurders, en het aanbod aan vaste ruimtes dat op dit moment beschikbaar is

Tickets & toegang of hapje eten

De Sloot biedt onderdak aan diverse gezelschappen en organisaties. Neem bij (kaartverkoop)vragen of wijzigingen altijd contact op met het uitvoerende gezelschap of de organiserende partij. Wil je wat eten dat kan want op het terrein verkoopt volkskeuken De Sering eten en drinken. Openingstijden verschillen, klik hier voor meer informatie.