Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Scala | foodbar en theater

Scala biedt je een unieke avond uit: combineer uit eten gaan met voorstellingen van 20 minuten. De voorstellingen zijn in verschillende genres van cabaret tot muziek en van toneel tot musical en spelen allemaal in hun eigen zaaltje. Jij kiest hoeveel én hoe laat je de shows wil zien. Alle voorstellingen spelen drie keer op één avond en beginnen vanaf 19.00 uur, de laatste voorstelling start om 21.30 uur. Ontdek de voorstellingen van Scala!

Geniet van theater, eten, drinken en je gezelschap bij Scala! 

Voor, tussen en/of na de voorstellingen kan je genieten van lekker eten en drinken in het restaurant-gedeelte. Het menu bestaat uit o.a. antipasti, mezze, flammkuchen en diverse kleine gerechtjes, allemaal gemaakt om samen te delen of lekker in je ééntje op te eten. Daarnaast vindt je op het menu verschillende vegetarische, vegan en glutenvrije opties. Er is een uitgebreide drankenkaart met meer dan 25 wijnen en verschillende mocktails en cocktails.

Scala is dé plek om te genieten van theater, eten, drinken én je gezelschap. Je bepaalt zelf hoelaat je avond begint en eindigt, welke voorstellingen je ziet en wanneer je eet. De keuken serveert het gehele menu de hele avond. Zien we je binnenkort?

Scala is de vernieuwde en uitgebreidere versie van TapasTheater, dat de laatste jaren fuore maakt in Amsterdam-Oost. Het concept is hetzelfde, de naam en locatie zijn veranderd. Wil je meer weten ga naar de website voor alle informatie en kaarten.

Let op: Bij Scala, foodbar en theater kun je alleen met pin betalen.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe TapasTheater een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie