Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

MASTERS EXPO

MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, waar de ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Begin december 2024 nemen ruim 350 nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn – deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam.

MASTERS EXPO

Data
do 12 dec12:00 - 20:00
vr 13 dec12:00 - 20:00
za 14 dec13:00 - 21:00
Meer data
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
Toon in Google Maps

Van kunst tot tech en van media tot charity

MASTERS EXPO is op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech.

Tijdens dit grootse netwerkevent worden unieke concepten gepresenteerd, zoals pop-up Restaurant M*, waar een recordaantal sterrenchefs en dus Michelinsterren in de keuken staan. Het is het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland en de enige plek waar alle grote topchefs samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, middag aan middag, avond aan avond.

In het MASTERS TALKS Café komen topondernemers, bestuurders en young professionals samen in een intieme setting waar dagelijks interviews, lezingen, awardshows en lanceringen plaatsvinden. Journalistieke moderators zorgen voor verdieping. Hoe kunnen wij bouwen aan een betere wereld? En wat gaan wij doen om dat te realiseren? Daar wil MASTERS EXPO graag een rol in vervullen.

The magical edition

Op dit enorme netwerkevenement hebben deelnemers en bezoekers de mogelijkheid iets achter te laten, het verschil te maken, kennis te delen, te inspireren, nieuwe ideeën op te doen. Elk mens is uniek en elke ontmoeting een magisch moment. Op MASTERS EXPO gebeurt het: “Let’s create magic” |

Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, charity intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

Dresscode

Tijdens de Masters Expo zijn er diverse dresscodes van kracht. Op de donderdag en zondag is de dresscode: Tenue de Ville Chique. Op vrijdag is de dresscode: Tenue de Ville. Op zaterdag (VIP-DAY) is de dresscode: Black Tie en op de laatste dag van de beurs de maandag is de dresscode: Business Suit.

Ga naar de website van MASTERS EXPO voor het programma of boek gelijk je ticket via de ticketlink.

Data en tijden

donderdag 12 december12:00 - 20:00
vrijdag 13 december12:00 - 20:00
zaterdag 14 december13:00 - 21:00

MASTERS EXPO

Data
do 12 dec12:00 - 20:00
vr 13 dec12:00 - 20:00
za 14 dec13:00 - 21:00
Meer data
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
Toon in Google Maps