Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

MASTERS EXPO

MASTERS EXPO is Europa’s meest exclusieve zakenbeurs en focust op vakmanschap, innovatie en ondernemerschap. Circa vierhonderd bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches - van business tot vastgoed, van auto’s tot design en van horlogerie tot boten - keren in december 2023 terug naar de beursvloer in RAI Amsterdam om zaken te doen, te netwerken en elkaar te treffen. MASTERS EXPO - Capital Of Great Business - is het grootste sociale netwerkevent van Nederland. LET OP: Genoemde data en tijden voor 2023 zijn onder voorbehoud.

MASTERS EXPO

Speeldata
donderdag 7 december 2023 om 11:00
vrijdag 8 december 2023 om 11:00
zaterdag 9 december 2023 om 12:00
Meer data
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam

Van kunst tot tech

Gericht op de duurzame ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO dit jaar opvallend veel innovatie zien op het gebied van transport, vastgoed, reizen en gadgets. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.

Uniek Beursconcept

Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

Masters Talk

Topondernemers, topdenkers en young professionals komen tijdens een inhoudelijk en uitdagend programma, onder leiding van bekende en ervaren moderators, samen in het congrescentrum op MASTERS EXPO. Lessen, visies en ervaringen van iconen én persoonlijke interviews vormen de ingrediënten van MASTERS TALKS. Tussendoor is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en de beursvloer te betreden.

Restaurant M*

De openingsdag van MASTERS EXPO staat in het teken van de Exclusive Preview: een selecte groep krijgt de kans om als eerste de beursvloer te betreden en de meest spraakmakende noviteiten te beleven. The Captains Lunch op deze dag betekent het startsein van Restaurant M*, het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland, goed voor een recordaantal van 54 Michelinsterren. Het is de énige plek waar alle grote topchefs - dit jaar 34 in totaal - samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, avond aan avond. Dit jaar vanwege het grote succes in 2021, nu ook middag aan middag.

Business Monday

Traditiegetrouw sluit de beurs op maandag af met de grootste netwerkdag van Nederland, waar alle borrels en small-events op de beurs in het teken staan van netwerken op niveau.

Ga naar de website van MASTERS EXPO voor meer informatie of boek gelijk je ticket via de ticketlink.

Data en tijden
donderdag 7 december11:00
vrijdag 8 december11:00
zaterdag 9 december12:00

MASTERS EXPO

Speeldata
donderdag 7 december 2023 om 11:00
vrijdag 8 december 2023 om 11:00
zaterdag 9 december 2023 om 12:00
Meer data
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam