Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Spelprogramma’s in Amsterdam

Original Tours & Events Amsterdam biedt de leukste en meest unieke spelprogramma’s van Amsterdam. De spelprogramma’s zijn geschikt voor teambuilding, vrijgezellenfeesten of familie-uitjes.

Het aanbod

Bij Original Tours & Events Amsterdam kun je kiezen uit de leukste spelprogramma’s. Strijd tegen elkaar met Ik hou van Holland , Wie is de Mol, Jongens tegen de Meisje, Crazy 88 of de Wallen Battle. Of ontdek het mooie Amsterdam met een speurtocht. Met de Pop Quiz, Muziek bingo of Karaoke Workshop gaan de voetjes van de vloer. Samen met jou maken ze er een onvergetelijke dag, ochtend, middag of avond van.

Arrangementen

Alle spelprogramma’s zijn te combineren met een lunch, high tea of diner. Los bijvoorbeeld de moord op bij het Moordspel en geniet ondertussen van een 3-gangen keuze diner. Of speel tussen de gerechten door de verschillende rondes van het Ik hou van Holland spel die enthousiast worden gepresenteerd door een professionele presentator. Daarnaast biedt Original Tours diverse arrangementen aan zoals het Happen & Trappen, 50 Tinten Grijs arrangement, Brouwerij & Wallen arrangement, vaararrangement of geniet van de verschillende tapas restaurants van Amsterdam met het Jordanese Tapas Tour.

Arrangementen op maat

Buiten het brede aanbod dat je aantreft op de website, kan dit bedrijf jouw arrangement ook precies op maat maken en afstemmen op uw individuele wensen. Of je nu met 8 of 1.000 mensen komt, je kunt altijd bij hen terecht. En ook op zeer korte termijn. Zij heten natuurlijk niet voor niets Original Tours & Events Amsterdam.