Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Privétour Amsterdamse grachten en Jordaan

Amsterdam Odyssey maakt privé tours op maat in en om Amsterdam. De Hidden gems of the Golden Age is een wandeltour over de grachten en door de Jordaan. Tijdens de tour vertelt je privégids van alles over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Amsterdam. Onderweg kom je schitterende plekken tegen - zo in het zicht en verborgen parels. We maken elke tour op maat. Gemiddeld duurt de Hidden gems tour ongeveer 3 uur, maar het is mogelijk hiervan af te wijken. Precieze start- en eindpunt en route bepalen we mede op basis van je persoonlijke interesses.

Loop door de geschiedenis van de stad

De Amsterdamse grachten en Jordaan zijn een prachtig decor voor een wandeling. Een privégids laat je de mooiste plekjes zien en vertelt je onderweg verhalen over de geschiedenis van Amsterdam. Op deze manier leer je dit stuk Amsterdam door en door kennen. De Amsterdam Odyssey gidsen zijn gepassioneerde Amsterdammers die graag hun liefde voor de stad met je delen. De verhalen onderweg zijn vaak aanleiding tot diepgaande gesprekken over oorzaken en gevolgen van sociale processen door de jaren heen.

Ook de inhoud van de tour kan verschillen. Op basis van je persoonlijke achtergrond en interesses bepalen we wat voor jouw gezelschap het meest toepasselijke zal zijn om aandacht aan te besteden. Neem contact met ons op, vertel waarnaar je op zoek bent en dan zullen we een tour op maat maken.

Meer informatie en contactformulier vind je hier.