Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Sherlocked

Houd jij van avontuur, puzzels, mysterie en spanning? Daag jezelf uit bij een van de mystery experiences van Sherlocked in Amsterdam, waarbij je samen met je team moet ontsnappen uit een kamer vol geheimen en aanwijzingen. In Amsterdam heeft Sherlocked twee escape rooms in het centrum tussen de Dam en het Amsterdam Centraal Station.

Coronamaatregelen

Sherlocked heeft maatregelen genomen om een veilig bezoek mogelijk te maken. Koop je tickets van te voren en bereid je bezoek goed voor. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier.

The Architect

In de catacomben van de Beurs van Berlage vind je de klassieke escape room. Sinds het jaar dat de architect Hendrik Berlage overleed in 1934 is er niemand meer in deze ruimte geweest. Waarvoor diende deze kamer, was het inderdaad een werkkamer voor Berlage? Aan jou om de geheimen en verhalen die bij deze kamer horen te ontrafelen en wie wat je nog ontdekt zoals het mysterieuze genootschap waar Hendrik Berlage toe behoorde.

The Vault

De tweede escape room van Sherlocked is The Vault. Hier ligt in de meest beveiligde kluis van Amsterdam een mysterieus object te wachten. Het is de bedoeling dat jouw dieven team dit object binnen 90 minuten te pakken krijgt.

Escape Room op je telefoon

Sherlocked heeft ook een iPhone Game: Sherlocked The Vault. Naast een game is deze app een goede voorbereiding voor het echte werk: de missie van The Vault escape room in de Beurs van Berlage in Amsterdam is makkelijker te behalen met wat training vooraf.

Reserveren verplicht, dit kan via de website. De ideale groepsgrootte is vier tot zes spelers. Sherlocked is ook geschikt voor kinderen.