Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Winkels

Condomerie

Op 1 mei 1987 opende de Condomerie haar deuren. Het HIV virus was in opkomst en de verwachting was dat het zich snel en wereldwijd zou verspreiden. Algemene Seksuele Hygiëne en condoomgebruik werden voor iedereen van essentieel belang: veilig vrijen werd het motto.

Condoomspeciaalzaak

Condooms waren wel verkrijgbaar maar veel keus en goede informatie was er nog niet. Het werd tijd voor een condoomspeciaalzaak met een ruim assortiment, deskundige voorlichting en goede bediening. De opzet was de verkoop van condooms uit de taboesfeer te halen en op een ongedwongen manier gedegen informatie geven over de vele soorten, maten en merken.

Nu, meer dan 30 jaar later, bestaat de condoomwinkel in het centrum van Amsterdam nog steeds. Maar we hebben inmiddels ook een webshop en een groothandel. Met onze Condomerie Foundation steunen we onderzoek en voorlichting op het gebied van seksuele gezondheid. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten eens bij CONDOMOLOGIE. Heeft u vragen over onze condooms en glijmiddelen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.