Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Colourful Noord Festival

Colourful goodies in Amsterdam Noord is niet zomaar een winkel. Als eerste ‘Black Doll Giftshop’ in Europa streven zij naar diversiteit in speelgoed en verhalen. Iedereen moet zich kunnen herkennen in de Colourful goodies en daarom organiseren ze het 'Colourful Noord Festival'.

Gratis entree

Colourful Noord Festival

Data
za 29 jun12:00 - 17:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact

Kleurrijke ondernemers en producten

Een markt waarin zij met ongeveer 20 diverse kleurrijke ondernemers producten laten zien, die een weerspiegeling zijn van hoe de maatschappij echt is. Een initiatief van de oprichtster van de winkel Colourful goodies in de van der Pekstraat, de onvolprezen Ellen Brudet. De hele dag door kun je lekker over de markt slenteren, luisteren naar de tunes van DJ Rick Gieltjes en kunnen de kleintjes lekker dansen bij de workshops van Solid Ground Movement.

Met kraampjes van o.a.: Colourful Goodies, Evita Art & Music, BHAROS pindakaas, Bijlmer Bookstore, Sunita Party, Marvv Lemar's Ponche Crema, Surinam Pastry, Bijles de Spierballetjes. KULTURU fashion, Anne African Products.

Er is meer...

Stichting Wijsneus organiseert deze keer weer een leuke activiteit met Brenda Glanz. Solid Ground Movement krijgt de kleinste bezoekers aan het dansen en Tante Pop leest voor uit haar nieuwe boek.

Om 18:00 is de Colourful Noord markt helaas afgelopen, maar heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Niet getreurd, want om 18:00 maakt de markt plaats voor Danskamer Zomereditie in de tuin. Dus blijf lekker chillen, eten en vooral dansen dansen dansen op de fijne beats van de Danskamer dj's.

Gratis entree

Colourful Noord Festival

Data
za 29 jun12:00 - 17:00
Locatie
Tolhuistuin
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
Toon in Google Maps
Contact