Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Openluchttheater Caprera

Tussen de duinen van Zuid Kennemerland en het bos ligt het sfeervolle openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Hier kun je iedere zomer genieten van pop, cabaret, dans, klassiek, opera, theater en kindervoorstellingen. Naast het prachtige podium is er ook een wandelpark waar je het hele jaar kunt wandelen.

Tribune

De tribune van het theater is tegen een duinpan gebouwd en biedt zitplaatsen aan 1100 gasten. Bij grote concerten zijn er ook staanplaatsen op de bovenste en middelste trappen.

Wandelpark Caprera

Het mooie wandelpark van Caprera beslaat 40 hectare grond en ligt op de flanken van het Kopje van Bloemendaal, de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Caprera is onderdeel van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en grenst aan de bekende Kennemerduinen. Je kunt hier het hele jaar mooie wandelingen maken, mét of zonder hond.

Het wandelpark is dagelijks geopend. Een dagkaart kost €1 per persoon en kan betaald worden aan het kassahuisje. Honden mogen mee tegen betaling (€1 per hond). De opbrengst van de wandelkaarten wordt gebruikt om het park te kunnen beheren en onderhouden