Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Poppentheater Koos Kneus

Elke zondag kun je bij Koos Kneus in Amsterdam-Oost genieten van onvervalste, Amsterdamse, vrolijke poppen(kast)voorstellingen vaak met veel humor en muziek. Voor en na de voorstelling kunnen kinderen zich prachtig laten schminken en verkleedkleren aantrekken. Voor de kinderen is er onbeperkt limonade, voor de groten koffie of thee. En... voor iedereen is er een lekker speculaasje!

Aanvangstijden

Elke zondagochtend is er een peutervoorstelling, namelijk om 11:00 uur (voor kinderen van 2 tot 4 jaar). Op de zondagmiddag is er om 13:00 een voorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook voor de ouders en opa's en oma's in de zaal valt er heel wat te genieten: van de humor en de muziek in de voorstellingen en van de ongedwongen, huiselijke sfeer van het knusse theater aan het Iepenplein in Amsterdam-Oost.

Verjaardagspartijtjes en meer

Koos Kneus is ook een perfecte locatie voor een verjaardagsfeestje met alles erop en eraan! Dat kan tijdens een gewone reguliere voorstelling (neem je eigen taart mee!), maar je kunt ook een privéfeestje boeken buiten de openingstijden, bv op een zaterdag. Schalen, borden, kopjes, glazen, bekers, bestek etc. staan tot uw beschikking. Neem voor een privéfeestje contact op met het theater voor alle details.