Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Dorfmann & Bos: "Mesdames et Messieurs"

Anouk is orthodox joods, 27% Italiaans en vindt Martijn een homo. Martijn vindt dat Anouk een punt heeft. Maar vindt Martijn niet altijd dat iedereen een punt heeft? Anouk zingt en Martijn is haar eenkoppige band. Hij speelt meerdere instrumenten en soms speelt hij ze tegelijk. En dan zeggen dat mannen niet kunnen multitasken! Kom luisteren in de Groene Zwaan in de Rijp.

Dorfmann & Bos: "Mesdames et Messieurs"

Data
za 2 nov20:30 - 22:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp

In wel hokje moet ik jou plaatsen

Als het aan Anouk ligt, maakt hij een keer ergens een punt van. Volgens haar heeft hij gewoon te weinig gedronken, te weinig vlees gegeten en te weinig kinderen gemaakt. Als je niet in één hokje past, mag je er dan misschien in meer zitten, of moeten we net zo lang doorvragen tot we het perfecte hokje wel hebben gevonden?

Gewapend met een verzameling fraaie chansons uit alle tijden, gaan ze de huidige samenleving te lijf. Met liederen over liefde en relaties in alle mogelijke vormen, proberen zij hun publiek en zichzelf in kaart te brengen. Van Stromae, via Brel, Ben Mazué, Aznavour en Piaf naar Enrico Macias en Lynda Lemay.

Dronkenmanspraat en liefdesverklaringen, noodkreten en odes, ontvangst en afscheid en dat allemaal op muziek. ‘Pardon, mevrouw? Mag ik mevrouw zeggen?’ Samen met Martijn won Anouk op vijftienjarige leeftijd het Concours de la Chanson. Nu, studies, huwelijken en grootste gebeurtenissen verder, hebben de twee elkaar teruggevonden…

Dorfmann & Bos: "Mesdames et Messieurs"

Data
za 2 nov20:30 - 22:30
Locatie
De Groene Zwaan
Rechtestraat 12
1483 BD De rijp