Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Pathé de Munt

Filmfans uit de regio Amsterdam kunnen vanaf vandaag genieten van de beste bioscoopervaring in de volledig vernieuwde Pathé De Munt. De bioscoop, gelegen op een unieke locatie in hartje Amsterdam aan de Munt. De afgelopen periode is deze vestiging flink onder handen genomen. Je komt nu binnen door vernieuwde de entree, daarnaast is de shop voor eten en drinken en het interieur voorzien van een compleet nieuw en fris uiterlijk.

Een flinke facelift

De afgelopen maanden is onder andere de entree van Pathé de Munt onder handen genomen. De nieuwe entree is voorzien van van high-tech 55-inch touchscreens en drie kassa’s waar bezoekers hun tickets kunnen kopen. Zo zorgt Pathé voor kortere rijen en minder wachttijd voor bezoekers. Daarnaast zijn er meer zitplekken in de foyer gecreëerd.

De vestiging is voorzien van het grootste LED-scherm van Pathé met een oppervlakte van 7 bij 2,5 meter. Het interieur werd ontworpen door de Franse architect Naço. 

Gezonde snacks

Ook aan de foodies is gedacht. Het aanbod van de shop voor eten en drinken van Pathé de Munt is uitgebreid met gezonde snacks, zoals onder andere vers fruit, sushi, wraps en vers gesneden groenten met dips. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor een vegetarische hotdog van de Vegetarische Slager en kunnen zij hun eigen favoriete smaak frisdrank creëren met de Coca-Cola Freestyle.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Pathé De Munt een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie