Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Exit

LET OP: Deze voorstelling is uitverkocht en er is een wachtlijst, via de websitelink bij de lange omschrijving, kun jij je opgeven voor de wachtlijst. Exit is een spannende en fysieke circus- en acro-dans voorstelling waar beweging, acrobatiek en balansbord samenvloeien. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen vier circusartiesten in en door de ruimte. Deze voorstelling is te zien in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen.

Exit

Data
wo 24 jan20:30 - 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Deze adembenemende voorstelling blaast je omver

Vier circusartiesten drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. We bewegen ons als mens sowieso altijd voort. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen? En wat met het spanningsveld tussen het individu en de groep? In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met risico…

Dé hit op Oerol

Afgelopen zomer was Exit dé hit op Oerol waar bezoekers maar niet over uitgepraat raakten. Ook de recensenten van de Volkskrant en NRC waren onder de indruk en gaven vier sterren. Het concept is op papier lastig uit te leggen, dus bekijk vooral de trailer. De voorstelling is voor iedereen van 8-88 jaar.

NB: Gebruik deze link als jij je op wilt geven voor de wachtlijst.

Exit

Data
wo 24 jan20:30 - 20:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps