Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Win tickets voor de voorstelling Babs Keti Koti Salon

Maak kans op 3x2 tickets voor de voorstelling Babs Keti Koti Salon, op maandag 1 juli in De Kleine Komedie.

Babs Keti Koti Salon

1 juli is een bijzondere dag, een dag om bij stil te staan, om te herdenken, maar ook om te vieren en elkaars verhalen te delen. Na de Free Heri Heri maaltijd komt schrijver en dichter Babs Gons met Babs Keti Koti Salon. Een speciale woordsalon, maar dan in De Kleine Komedie. Babs Keti Koti Salon is poëzie en proza, monologen en muziek.

Met Gerda Havertong, Cynthia McLeod, WIna Ricardo, Steffan Morrison, Swendeline Ersilia, Lev Avitan en Xillan Macrooy. Het belooft een bijzondere dag te worden.

Na lange tijd nauwelijks opgenomen te zijn geweest in ons collectieve geheugen van Nederland, lijkt het koloniale verleden de laatste jaren steeds meer plek in te nemen, zowel in onze geschiedenisboeken, in onze klaslokalen, binnen musea, cultuur en kunst en onze eigen levens en verhalen. Wat is de betekenis van dit gedeelde verleden? Welke familieverhalen dragen we bij ons? En hoe gaan we om met deze pijnlijke geschiedenis? Maar ook, wat zijn onze dromen voor de toekomst en hoe vieren we de vrijheid?

Mail en win!

Maak kans op 3x2 kaartjes voor de voorstelling Babs Keti Koti Salon, op maandag 1 juli in De Kleine Komedie. Vul vóór 18 juni onderstaand formulier in. Winnaars krijgen automatisch bericht.

Let op! Om kans te maken op kaartjes moet je lid zijn van de Uitmail