Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Mail & Win - Property Of...

Via de Uitkrant maak je 2 keer kans op een Property Of... Charlie Backpack t.w.v. €139,95,-.

Property Of...

Nog op zoek naar een nieuwe reistas, paspoorthouder of reisboek? Met het Amsterdamse design van 'Property Of…' zit het wat betreft stijl, duurzaam én praktisch wel goed.

Het 'Property Of...'-team, een kleurrijke, internationale groep mensen, maakt sinds 2006 vanuit het hoofdkantoor in de Jordaan reisproducten ‘voor de wereldburger’ – tassen en accessoires die duurzaam, tijdloos en van goede kwaliteit zijn. Het idee achter de naam en de producten is dat aan elke tas een eigen label zit. Hierop worden je initialen of je naam gedrukt, zodat ie écht van jou is. Daarnaast wordt het label ook gebruikt voor de lost-&-found-service. Als iemand jouw tas vindt, kun je via een code opgespoord worden. 'Property Of…' zorgt ervoor dat de tas vervolgens weer bij jou terecht komt. Het is jouw property, voor altijd.

Deze actie loopt t/m 29 augustus

Wil jij kans maken om te winnen?

We mogen 2x een Property Of... Charlie Backpack t.w.v. €139,95,- weggeven. Vul vóór 30 augustus 2024 onderstaand formulier voor de Uitkrant Mail & Win actie in en wie weet behoor jij tot de gelukkige winnaars. De winnaars horen per mail of ze hebben gewonnen.