Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Markten

Koemarkt Smaakmakend

Op zondag 29 september is hij weer terug: Koemarkt Smaakmakend! Een gezellige markt met diverse kleine gerechten, heerlijke wijnen uit verschillende werelddelen, speciale bieren en nog veel meer van o.a. de ondernemers op de Koemarkt!

Gratis entree

Koemarkt Smaakmakend

Data
zo 29 sep13:00 - 19:00
Locatie
Koemarkt
Purmerend
Contact
Volg ons

Lekker eten en drinken

Van 13:00 uur tot 19:00 uur staan diverse ondernemers uit Purmerend voor je klaar om je te verwennen met allerlei kleine gerechten, verrassende wijnen en lokale bieren. Elke ondernemer heeft zijn eigen stand en serveert één van hun specialiteiten. Zo kun je bij verschillende stands iets lekkers halen, om vervolgens plaats te nemen bij een van de zitjes op het plein. Hier kun je gezellig bijpraten met vrienden en familie onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Naast de diverse stands, is er dit jaar ook een palingroker aanwezig. Met veel plezier demonstreert hij de kunst van het palingroken en kun je hier een vers portie gerookte paling halen.

Ook aan de kleintjes is gedacht. Speciaal voor hen staat er dit jaar een luchtkussen waar zij naar hartenlust kunnen springen en spelen. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen ontspannen genieten van al het lekkers dat Koemarkt Smaakmakend te bieden heeft.

Gratis entree

Koemarkt Smaakmakend

Data
zo 29 sep13:00 - 19:00
Locatie
Koemarkt
Purmerend
Contact
Volg ons