Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Voorleesmiddag: Smaakspoken

Voorleesmiddag in de Nieuwe Liefde te Amsterdam. Deze zaterdag neemt auteur Daan Faber je al proevend mee langs het geheim van de zeven smaken.

Gratis entree

Voorleesmiddag: Smaakspoken

Data
za 25 mei15:00 - 16:15
Locatie
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
toon in Google Maps

Een muzikale vertelvoorstelling

Singer-songwriter Gerson Main maakte voor iedere smaak een liedje en zal een selectie live laten horen.

Het complete muzikale luisteravontuur mét alle smaaksongs staat sinds kort gratis op Spotify, zodat je alvast kunt voorproeven!

Gerson Main

Gerson Main (1986, Paramaribo) kreeg bekendheid door zijn deelname aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2015. Sindsdien heeft hij samen gewerkt met artiesten als Akwasi, Dio, Steffen Morrinson en Sarah Jane. In 2020 verscheen zijn singel ‘Coco kan het!’

Daan Faber

Daan Faber startte in 2006 samen met twee vrienden food design bureau Mister Kitchen. Voor boeken, bladen en televisie reizen zij al zeventien jaar proevend en schrijvend de wereld over. Voor grote voedingsmerken ontwikkelt Mister Kitchen recepten en campagnes. Daarnaast organiseren ze het jaarlijkse foodfestival het Weekend van de Rollende Keukens in Amsterdam en runnen hun onafhankelijke voedingsmerk Mister Kitchen’s. In 2021 debuteerde Daan met zijn kinderboek 'Smaakspoken', dat zowel een 'Penseel' als de 'Jenny Smelik-IBBY Prijs voor diversiteit in jeugdliteratuur' won. Momenteel ontwikkelt Daan zijn boek tot een televisieserie. 

Gratis entree

Voorleesmiddag: Smaakspoken

Data
za 25 mei15:00 - 16:15
Locatie
De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
toon in Google Maps