Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Thijs Lindhout

Na een succesvolle tour met een spectaculair slot in een uitverkocht Beatrix Theater is Thijs Lindhout terug met een nieuwe theatervoorstelling: 100% JIJ! Een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot. Deze voorstelling is te zien in Schouwburg Amstelveen.

Thijs Lindhout

Data
ma 13 nov20:00 - 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Over geluk, verbinding met jezelf en een flinke dosis humor

In de wereld van goeroes, coaches en cliché tegeltjes op elke hoek van de straat zien we door de bomen het bos niet meer. Thijs claimt niet het antwoord te hebben op essentiële levensvragen. Tijdens zijn show gebruikt hij zijn eigen zoektocht naar geluk als rode draad.

Hij vertelt over het overlijden van zijn moeder, zijn zoektocht naar verbinding met zichzelf en hoe hij spirituele hoogtepunten ontdekt op de meest gekke plekken. Laat je meevoeren door zijn verhaal, lach en dans tijdens zijn muzikale medleys en krijg tussendoor stiekem inzichten over je eigen leven.

Over Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is naast theatermaker ook succesvol podcast maker. Binnenkort start hij met een nieuwe serie van zijn 100% Inspiratie Podcast!

Thijs Lindhout

Data
ma 13 nov20:00 - 20:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps