Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

The Promised Land van YoungGangsters

Spectaculair actietheater in de openlucht over de clash tussen de kapitalistische en spirituele betekenis van land. De Space Cowboys van YoungGangsters belanden op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein en starten een nieuwe nederzetting. Maar helaas zijn zij niet de eerste bewoners. Van wie is de grond onder hun voeten nou eigenlijk? En zijn de supersonische wapens van de Space Cowboys opgewassen tegen de magische krachten van het plotseling opgedoken planetaire volkje? Exclusief te zien in Amsterdam-Noord deze zomer!

The Promised Land van YoungGangsters

Data
donderdag 15 juni 2023 om 20:00
vrijdag 16 juni 2023 om 20:00
zaterdag 17 juni 2023 om 20:00
Meer data
Locatie
NoordOogst + Pof
Meteorenweg 272-280
1035 RN Amsterdam

Young Gangsters

YoungGangsters presenteert The Promised Land: een oldschool Western in outerspace, doorspekt met futuristische nostalgie voor alle Space Cowboys. Saddle up and hold on tight!

Nu de aarde opgebrand raakt, ligt gelukkig het universum aan onze voeten. Uit ‘one small step for man, one giant leap for mankind’ volgt de verkenning van het intergalactische grondgebied. Een nieuwe start in het beloofde land.

There is a planet B!

De Space Cowboys van YoungGangsters belanden op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein en starten een nieuwe nederzetting. Maar helaas zijn zij niet de eerste bewoners. Van wie is de grond onder hun voeten nou eigenlijk? En zijn de supersonische wapens van de Space Cowboys opgewassen tegen de magische krachten van het plotseling opgedoken planetaire volkje?

The Promised Land gaat over de betekenis van land. Beleef de clash tussen de kapitalistische visie dat land commerciële waarde heeft en de spirituele benadering dat mens en land onlosmakelijk verbonden zijn.

Eet mee op NoordOogst voorafgaand aan de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling (of na afloop op de voorstelling op zondag) serveert restaurant Pof een heerlijke vegetarische daghap met lokale producten van stadslandbouwproject NoordOogst. Je kunt hiervoor terecht bij de Groene Loods op het terrein van YoungGangsters bij NoordOogst. De bar en keuken zijn daar open van 17:00 tot 19:00 uur. Boek dit diner bij bij je kaartje.

Bij allergie of veganistische dieetwensen kan je dit van te voren aangeven door te mailen naar info@pofamsterdam.nl

De bar van YoungGangsters in GangstersParadise is open vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. 

Vrijkaart

Wil je graag de voorstelling bezoeken, maar heb momenteel een te kleine beurs hiervoor? Per avond stellen we een aantal vrijkaarten beschikbaar. Wil je hiervan gebruikmaken? Stuur dan een mail o.v.v. VRIJKAART naar publiciteit@younggangsters.com

Data en tijden

donderdag 15 juni20:00
vrijdag 16 juni20:00
zaterdag 17 juni20:00

The Promised Land van YoungGangsters

Data
donderdag 15 juni 2023 om 20:00
vrijdag 16 juni 2023 om 20:00
zaterdag 17 juni 2023 om 20:00
Meer data
Locatie
NoordOogst + Pof
Meteorenweg 272-280
1035 RN Amsterdam