Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

The Grand Ball: Circus Editie

Vier Oud en Nieuw in The Grand Style! Sluit het oude jaar af en verwelkom het nieuwe jaar met een knal bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam! The Grand Ball is terug, en voor één schitterende en spectaculaire avond wordt de prachtige Raadszaal omgetoverd tot het buitengewone The Grand Circus.

The Grand Ball: Circus Editie

Data
di 31 dec22:00 - 03:00
Locatie
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
toon in Google Maps

Grandioos het nieuwe jaar in

Geniet van een onvergetelijke avond terwijl je het nieuwe jaar inluidt op de meest grandioze en magische manier. The Grand Ball: Circus Editie belooft een avond vol elegantie en entertainment te worden.

Maak deze oudejaarsavond zo bijzonder als je wilt! Kies voor het It’s Showtime pakket of maak je avond nog sprankelender met The Grand Extravaganza pakket. Beide pakketten zijn inclusief luxe Circus lekkernijen en een feestelijke champagnetoost om middernacht.

Op de laatste dag van 2023 zullen de deuren van de prachtige Raadzaal geopend worden voor een spectaculaire en GRANDioze aftelling naar het nieuwe jaar! Proost samen met je vrienden, collega's of geliefden wanneer de klok middernacht slaat en het nieuw jaar begint. De tijd tikt weg en de tickets zijn zeer gewild. Mis je kans niet om van Oud en Nieuw een buitengewone ervaring te maken!

Sluit aan bij The Grand Ball: Circus Editie voor een betoverende avond vol verwondering en verwelkom 2024 in The Grand style!

Diverse arrangementen

Je kunt deze avond kiezen uit diverse arrangementen:

It's Showtime: bier, wijn & fris

The Grand Extravaganza: Alle (non-alcoholische) dranken, inclusief Champagne, rum, wodka, whiskey & gin

The Grand Ball: Circus Editie vindt plaats op 31 december 2023 tot 1 januari 2024 in de Raadzaal in Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Tickets zijn vereist om toegang te krijgen tot het evenement. It's Showtime Pakket is beschikbaar voor €165 en The Grand Extravaganza Pakket is beschikbaar voor €195. Een beperkt aantal Early Bird tickets is beschikbaar tegen een speciaal tarief tot 1 november.

The Grand Ball: Circus Editie

Data
di 31 dec22:00 - 03:00
Locatie
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX Amsterdam
toon in Google Maps