Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

TenClub's Hotclub de Franz

Het is weer bijna tijd voor de volgende editie van "Hot Club de Franz", een van de meest populaire maandelijkse evenementen bij TenClub Amsterdam. Deze avonden zijn geïnspireerd op de Cabaret Variété Cafés waar vrije geesten elkaar ontmoetten in het Berlijn ten tijde van de Weimarrepubliek. Curious TenClub lid en grondlegger van "Hot Club de Franz", Herr Franz, nodigt alle paradijsvogels uit om een mooie nieuwe vriendschap aan te gaan. Dit is nou echt een "offer you can't refuse."!

TenClub's Hotclub de Franz

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 20:00
Locatie
TenClub
Nes 116
1012KE Amsterdam

De plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn

"Hotclub de Franz" is een 'safe place' waar jij uitbundig uitgedost en volledig 'overdressed' jezelf kan zijn en, als je wilt, het podium mag kiezen om op treden. Elke cabarateske, humoristische, groteske, grappige en dodelijk saaie act is meer dan welkom zolang je het met vertrouwen en liefde brengt. We zullen lachen, huilen, verwonderen, ontmoeten en creëren. Dichters, zangers, acteurs, alles wat je denkt óf wenst te zijn: kom als het meest creatieve, prachtige en uitbundige individu dat er in je zit.

Let wel: we bewonderen elkaar maar willen ons niet bekeken voelen en dus wordt je kleding aan de deur gecheckt. Bijna alles kan vanavond maar er is geen plaats voor saaiheid, middelmatigheid of voyeurs. Koop je kaarten en kom langs zoals je bent.

TenClub's Hotclub de Franz

Data
zaterdag 3 juni 2023 om 20:00
Locatie
TenClub
Nes 116
1012KE Amsterdam