Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Tempo - Frenk de Slak

Tempo is een show voor het hele gezin: een volwaardige hiphopshow. Met alles erop en eraan. Moddervette beats, scherpe teksten maar ook geschikt voor de jongste generatie. Rico: “Er moest eindelijk eens een hiphop show komen die interessant is voor zowel ouders als voor kinderen. Want hoe tof is het om met je kinderen naar een hiphop show te gaan? Er zullen vast ouders in de zaal staan die de Opgezwolle tijd hebben meegemaakt. Zij kunnen de sfeer van toen proeven en delen met hun kind.” Deze middagvoorstelling is te zien in theater Meervaart.

Tempo - Frenk de Slak

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 12:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam

De boodschap is "Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort"

Voor Frenk De Slak werkt Rico samen met Dries Bijlsma en is er tevens een grote rol weggelegd voor zijn eigen partner, theatermaker Nienke van der Ploeg.

Rico: ”Frenk is een vrolijke funky slak die geniet van het leven. Hij leeft in het nu en gaat op in het moment. Hij neemt overal de tijd voor. Veel tijd. Heel veel tijd. Dit heeft ook zijn keerzijdes, maar daar heeft Frenk iets op bedacht.” Frenk heeft een boodschap voor iedereen. Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort.

Naast de voorstelling is er ook een album met alle muziek uit Frenk de Slak en een prachtig boek met illustraties van het geroemde collectief Job, Joris en Marieke. Kaarten voor deze voorstelling koop je hier.

Rico

Rico (Ricardo McDougal): icoon en vaandeldrager van de Nederlandse hiphop. Samen met Sticks en Delic doorgebroken als Opgezwolle. Met Frenk de Slak kunnen zijn kinderen hem op het podium zien met een voorstelling voor het hele gezin. Een droom die uitkomt!

Dries Bijlsma

Dries Bijlsma is een toonaangevende Zwolse producer en muzikant. Wist van het Typhoon album Lobi Da Basi een absoluut meesterwerk te maken en drukte een grote stempel op dit megasucces. 

 

Tempo - Frenk de Slak

Speeldata
zondag 2 april 2023 om 12:00
Locatie
Meervaart Theater
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam