Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Sunday Night Live

De Zondag vibe bij Boom Chicago in Amsterdam is anders dan de rest van de week. Terwijl een reguliere Boom Chicago show op een hoog tempo wordt gespeeld vol technologische hoogstandjes, is Sunday Night Live lekker laid back.

Sunday Night Live

Locatie
Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
toon in Google Maps

Nieuwe long-form improvisatietheater

In 1993 bracht Boom Chicago improvisatietheater naar Amsterdam. Nu, meer dan 25 jaar later, introduceren we het nieuwe long-form improvisatietheater bij het Nederlandse publiek. De scherpe, getalenteerde Boom Chicago cast creëert nieuwe scènes, verhalen en liedjes die geinspireerd zijn op een monoloog of een suggestie, terwijl ze elkaar natuurlijk ook inspireren. 

De cast heeft ontzettend veel plezier op het podium en als zij elkaar aan het lachen maken, lacht het publiek nog harder mee Sunday Night Live is de uitvoering van een comedy toneelstuk dat maar 1 keer gespeeld zal worden. 

De comedy ontvouwt zich voor je ogen terwijl de verhaallijnen met elkaar verbonden worden tot een uniek, verrassend en grappig verhaal. Het leukste is als je ontdekt hoe de ene scène de inspiratie is voor de volgende. Sunday Night live is voor de echte improvisatie fans en velen komen elke week weer terug. Omdat elke show weer compleet anders is, werkt het verslavend.

Sunday Night Live

Locatie
Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
toon in Google Maps