Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Standing up for MS

In theater de Omval treden artiesten belangeloos op. Een voorstelling met Stand-Up en Muziek waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan stichting MS Research.

Standing up for MS

Data
zondag 11 juni 2023 om 14:00

Muziek en cabaret

Presentatie van deze middag is in handen van Stanley Doorn en hij zal de volgende artiesten aankondigen die geheel belangeloos hun medewerking verlenen voor deze goede zaak.

In willekeurige volgorden komen Henry van Loon, Lebbis, Martijn Koning, Rahcid Larouz, Double espresso en VMA Dance Machine het podium op.

Sta jij ook op tegen MS, koop je kaarten via deze ticketlink.

Onderzoek is een must

Het is een voorstelling met Stand-Up en muziek waarbij de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting MS Research. (Stichting MS Research financiert en stimuleert wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte MS).

Om geld in te zamelen voor het broodnodige onderzoek is Sharon Appels deze actie gestart. Ze is voormalig Stand-Upper en heeft zelf MS. Al jaren komt Sharon in actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek.

Inloop vanaf 13.00 uur. Begin voorstelling: 14.00 uur. Rolstoelers kunnen via kassa@theaterdeomval.nl of 020-6001897 plaatsen op de 1e rij reserveren.

Standing up for MS

Data
zondag 11 juni 2023 om 14:00