Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

South African Road Trip

Een authentieke Zuid-Afrikaanse belevenis met een prachtig videodecor, ritmische dansen en opzwepende live muziek. Na succes in Londen nu ook in Nederland te zien in DeLaMar.

South African Road Trip

Data
di 26 dec16:00 - 16:00
di 26 dec20:00 - 21:35
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps

Een muzikale roadtrip

Na een reeks succesvolle voorstellingen op het Londense West End komt South African Road Trip nu naar Nederland met Roots! In deze nieuwe show ga je mee op een unieke reis door Zuid-Afrika, om je te laten onderdompelen in de tradities van de rijke Xhosa cultuur. De veertien musici en dansers van South African Road Trip performen vol passie en energie en vertellen je indringende en persoonlijke verhalen.

Over de plek waar ze opgroeiden, waar ze voor het eerst muziek hoorden en welke Zuid-Afrikaanse tradities voor hen van grote betekenis zijn geweest. Traditionele songs op authentieke instrumenten worden afgewisseld met bekende nummers van artiesten als Miriam Makeba, Tracey Chapman en Brenda Fassie.

Bereid je voor op een authentieke Zuid-Afrikaanse belevenis met een prachtig videodecor, ritmische dansen en opzwepende live muziek! Kaarten voor deze voorstelling koop je via de ticketlink.

Inleiding voorafgaand aan de voorstelling

Albert Klein Kranenburg is zowel regisseur als tourmanager en verzorgt de inleiding. Hij zal tijdens de inleiding vertellen over de waarde die de traditionele Xhosa-cultuur in Zuid-Afrika heeft en hoe het is om vast te houden aan en je te verbinden met je roots in de huidige maatschappij.

Daarbij geeft hij toelichting op de (makers van de) voorstelling. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. De inleiding begint om 15.00 in de Dinerfoyer en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling. De inleiding is in het Nederlands. 

Data en tijden

dinsdag 26 december16:00 - 16:00
dinsdag 26 december20:00 - 21:35

South African Road Trip

Data
di 26 dec16:00 - 16:00
di 26 dec20:00 - 21:35
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps