Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Ruud Smulders

In de nieuwe show van comedian Ruud Smulders (Spijkers met Koppen, De Vooravond, Bruud) maakt hij grappen om te huilen en drama om te lachen. Kom kijken en luisteren in DeLaMar.

Ruud Smulders

Data
wo 31 jan20:30 - 22:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps

Wanneer de werkelijkheid absurder is dan je eigen fantasie

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Reis mee naar het Rudiversum van comedian Ruud Smulders!

Ruud brak door met zijn veelbesproken Minuut van Ruud in talkshow De Vooravond, werkte samen met YouTuber Dylan Haegens, behaalde met zijn cabaretdebuut Bruud de status van meest bekeken comedy special van NPO 3 en is nu wekelijks te horen bij Spijkers met Koppen.

In zijn nieuwe theaterprogramma weet Ruud pijnlijke thema’s hilarisch te maken. In deze persoonlijke voorstelling komt Ruuds worsteling met de gezondheid en verslavingen van dierbaren aan bod komt en schakelt hij met lichtsnelheid tussen absurd en integer. Grappen om te huilen en drama om te lachen; in het Rudiversum kan het allemaal! Wil je ook onderdeel zijn van het Rudiversum, koop je kaarten dan hier.

Ruud Smulders

Data
wo 31 jan20:30 - 22:00
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
toon in Google Maps