Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Radio Danspaleis (Live) - Het Zonnehuis

Radio Danspaleis is een uniek project dat ouderen en lokale artiesten uit Amsterdam samenbrengt voor live radio-uitzendingen, toegankelijk voor iedereen als publiek. Met acht uitzendingen verspreid over verschillende wijken, eindigt elk evenement op de dansvloer. Kom ook op 13 juni naar het Zonnehuis in Amsterdam Noord!

Gratis entree

Radio Danspaleis (Live) - Het Zonnehuis

Data
do 13 jun13:30 - 16:00
Locatie
Het Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

Alle ouderen vitaal en inclusief met dansen en muziek

Zo luidt de missie van Het Danspaleis. Met dit tankstation van levensvreugde wordt eenzaamheid aangepakt.

Het programma

Het programma van Radio Danspaleis komt tot leven door verhalen en muziek van de bewoners die de geschiedenis van de stad Amsterdam meedragen. Van zingende tante Sjaan uit Noord, tot Mustafa uit West. De verhalen zijn persoonlijk en laten het Amsterdam van toen herleven. Waar werd gedanst, gezongen bij het koor en wat klonk er in de huiskamer? Muziekverhalen geven een inkijkje in de wereld van ‘toen’ in vergelijking met de wereld van nu. Kom gewoon binnen, je hoeft je niet van te voren aan te melden. Let wel, de entree gaat dicht wanneer de zaal vol is en wanneer de opnames gaan starten.

Wil je meer weten over Radio Danspaleis of alvast eerdere afleveringen beluisteren, kijk dan op de site van Radio Danspaleis.

Amsterdam 750

Op 27 oktober 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar, en dat vieren we een jaar lang. Op 27 oktober 2024 start een jubileumjaar vol activiteiten voor alle Amsterdammers.

Onderdeel van

Amsterdam 750

Op 27 oktober 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar, en dat vieren we een jaar lang. Op 27 oktober 2024 start een jubileumjaar vol activiteiten voor alle Amsterdammers. Van kleine buurtactiviteiten tot aan grote culturele evenementen.

Meer informatie
Gratis entree

Radio Danspaleis (Live) - Het Zonnehuis

Data
do 13 jun13:30 - 16:00
Locatie
Het Zonnehuis
Zonneplein 30
1033 EK Amsterdam
toon in Google Maps
Contact