Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Plein Publiek - Martine Bakker

Wie heeft hem niet: het stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je werk helemaal niet deugt. Schrijfster Martine Bakker noemt dat in haar boek Ik durf niets maar doe alles de 'innerlijke criticus'. In haar debuut neemt ze de lezer mee in haar avontuur om een jaar lang op te treden als stand-upcomedian. Iets wat haar zo eng lijkt, dat als ze daar overheen komt ze nergens meer bang voor zal zijn en haar een leven vol creativiteit te wachten staat. Is het haar gelukt om van de innerlijke criticus af te komen? En wat is haar antwoord op het compliment: ‘wat ben je grappig, voor een vrouw’?

Plein Publiek - Martine Bakker

Data
vr 7 jun17:30 - 18:30
Locatie
De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
toon in Google Maps
Contact

De Pin

Martine Bakker schrijft onder meer voor de satirische nieuwssite De Speld en ze is hoofdredacteur van De Pin, de vrouwelijke aanvulling op De Speld. In 2018 won ze zowel de publieks- als de juryprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival. Vorig jaar verscheen haar literaire debuut Ik durf niets maar doe alles.

Over Plein Publiek

Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers, geïnterviewd door onze programmamakers. Wie er aan tafel zit en waarom dat bepalen onze programmamakers. Eén ding staat vast: het zijn allemaal uitzonderlijke en gedurfde makers waar iedereen wat van op kan steken. We nodigen je uit om op vrijdag aan te schuiven bij een interview over de kunst van het makerschap. Begin je weekend onder het genot van een drankje en een dosis aan inspiratie. Geheel intiem in de Pleinzaal aan het bruisende Leidseplein.

Plein Publiek - Martine Bakker

Data
vr 7 jun17:30 - 18:30
Locatie
De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
toon in Google Maps
Contact