Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Peppa Pig live!

In deze spiksplinternieuwe familievoorstelling bereiden varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Kom kijken en meezingen in DeLaMar.

Peppa Pig live!

Data
za 8 jun13:30 - 14:30
za 8 jun16:00 - 17:00
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam

Spannende avonturen in het bos

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater met Peppa op Avontuur! In deze spiksplinternieuwe familievoorstelling bereiden varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos.

Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kun je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel. Let op: ook voor kinderen die op schoot worden gehouden dient een ticket te worden gekocht.

Leuk op de foto met Peppa

Vóór de voorstelling kunnen de allerkleinsten hun mooiste knutselwerkje versieren in een Peppa Pig-knutselhoek in de theaterfoyer. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel!

Data en tijden

zaterdag 8 juni13:30 - 14:30
zaterdag 8 juni16:00 - 17:00

Peppa Pig live!

Data
za 8 jun13:30 - 14:30
za 8 jun16:00 - 17:00
Meer data
Locatie
DeLaMar
Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam