Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Panic Room

Panic Room is een intiem, poëtisch en fysiek duet van twee mensen die opgesloten zitten in een donkere ruimte. Kennen ze elkaar of toch niet, en waarvoor zijn ze op de vlucht? De buitenwereld, de ander of zichzelf? Deze voorstelling is te zien in Schouwburg Amstelveen. NB: Genoemde eindtijd is een indicatie en kan wijzigen.

Panic Room

Data
wo 12 jun20:00 - 22:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps

Duet van twee mensen die samen opgesloten zitten

De kelder, waar ze zich veilig wanen, dringt het verleden aan hen op en dwingt hen elkaar tot op het bot te fileren. In een race tegen de klok, proberen ze door een onontkoombaar rollenspel de uitgang te vinden in de hoop het weer licht te laten worden. Maar kan je de ander wel verlossen uit de donkerte of alleen jezelf?

Oorlog tussen het hoofd en hart

Na hun succesvolle samenwerking aan het familiedrama Sea of Silence slaan theatermakers Floor Houwink ten Cate en Abke Haring en schrijver Esther Duysker voor Panic Room de handen ineen met Jacob Derwig. Met zijn vieren maken zij een bloedernstige en humoristische, dystopische en hoopvolle voorstelling tegelijkertijd, over een oorlog tussen het hoofd en hart.

Panic Room

Data
wo 12 jun20:00 - 22:30
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen
toon in Google Maps