Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Opgeheven Vuisten

Iedere 6 minuten trekt de politie in Nederland uit voor een melding van huiselijk geweld. Daarmee is het de meest omvangrijke vorm van geweld in onze samenleving. In de Rode Hoed te Amsterdam bespreek je deze avond actuele thema’s met betrekking tot huiselijk geweld. Probeer vooral de vraag te beantwoorden: hoe kunnen we bewegen naar een toekomst zonder huiselijk geweld?

Opgeheven Vuisten

Data
di 25 jun19:00 - 20:00
Locatie
Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam
toon in Google Maps

Op weg naar een toekomst zonder huiselijk geweld

Van de totale Nederlandse bevolking tussen de 18 en 70 jaar, is 45 procent ooit slachtoffer geweest van enige vorm van fysiek, seksueel of psychisch geweld in huiselijke kring. Deze avond ga je in gesprek over huiselijk geweld als probleem van de samenleving. En: vooral hoe dit op te lossen? Hoe kunnen we bewegen naar een toekomst zonder huiselijk geweld, en met – meer – huiselijk geluk? Aanleiding van het programma is de toekenning van de koninklijke onderscheiding voor 'Blijf Groep', die op deze avond zal worden uitgereikt door burgemeester Femke Halsema.

We bespreken actuele thema’s met betrekking tot huiselijk geweld en proberen vooral de vraag te beantwoorden: hoe kunnen we bewegen naar een toekomst zonder huiselijk geweld?

Let op: de eindtijd is een indicatie.

Opgeheven Vuisten

Data
di 25 jun19:00 - 20:00
Locatie
Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam
toon in Google Maps