Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

My Life in Excel

Een dansvoorstelling en performance lecture ineen dat op melancholische, kracht en licht absurde wijze de emotionele en fysieke realiteit achter kille data ontleedt.

My Life in Excel

Data
vr 21 jun20:30 - 21:30
Locatie
Plein Theater
Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
toon in Google Maps

Werkelijkheid in hokjes

Een moeder hield wegens een juridisch geschil over de zorg voor haar 2 kinderen haar leven 2 jaar lang bij in een Excel sheet. Een werkelijkheid in hokjes; waargebeurd, maar tegelijkertijd veraf van de realiteit van haar dagelijkse leven. Hoe verhouden deze kille data zich tot de emotionele, mentale en fysieke herinneringen aan die tijd? Choreograaf Liat Waysbort staat na jaren zelf weer op het podium en reflecteert met dans en tekst op deze persoonlijke periode uit haar leven. Herinneringen uit die tijd - frustratie, ongeloof, gebroken dromen, maar ook kracht, vechtlust en gevoelens van absurditeit - worden voelbaar. Big data specialist Dana Ganot staat naast Liat op en podium en ontleedt op ontnuchterende wijze de relatie tussen data en ons dagelijkse bestaan.

Bitter Sweet Dance | Liat Waysbort

Bitter Sweet Dance zet persoonlijke verhalen in om een groter verhaal te vertellen over de wereld om ons heen. Verontrustende onderwerpen in de maatschappij lopen als een onderstroom door de sterk fysieke multidisciplinaire voorstellingen die tot in elke vezel van het lichaam doordringen. Dit leidde tot werken als Titanic en Gioia Live. BSD ondermijnt clichés rond leeftijd, gender en lichamelijkheid, rekt definities van schoonheid op en maakt al het menselijke tastbaar. ‘It grabs you by the senses’.

Na de voorstelling is er een nagesprek.

My Life in Excel

Data
vr 21 jun20:30 - 21:30
Locatie
Plein Theater
Sajetplein 39
1091 DB Amsterdam
toon in Google Maps