Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Moya Brennan - The voice of Clannad An Irish Christmas

Het kerstgevoel is niet compleet zonder een ‘Irish Christmas’ met Moya Brennan. De magie van Kerst, gevangen in traditionele kerstliederen zoals alleen ‘The First Lady of Celtic Music’ ze ten gehore kan brengen. Hartverwarmende songs en carols in de kenmerkende ‘Clannad-stijl’, waaraan Moya Brennan haar al ruim vijftigjarige reputatie als wereldster te danken heeft.

Moya Brennan - The voice of Clannad An Irish Christmas

Data
woensdag 13 december 2023 om 20:00

Het DNA van Clannad is tot in de kleinste vezels verweven met haar leven en haar muzikale carrière en ook als solo-artiest bleef ze trouw aan de bijzondere en mysterieuze stijl die het repertoire van de familieband zo intens geliefd maakt.

Tot op de dag van vandaag, want Clannad heeft net een wereldtournee achter de rug, waarin de band na ruim 50 jaar op indrukwekkende wijze afscheid nam van haar fans. Ook het Nederlandse publiek had in een reeks van tien massaal bezochte afscheidsconcerten nog éénmaal het voorrecht de Brennan-familie met leadvocaliste Moya te zien en horen schitteren op het podium.

Na dit laatste gezamenlijke avontuur gaan de leden elk weer hun eigen weg. Zo ook Moya, die met haar virtuoze begeleidende band alweer in de startblokken staat om haar toehoorders in de koude decembermaand een warm hart te bezorgen met ‘An Irish Christmas’. Kerstklassiekers als Carol of the bells’, ‘In the bleak midwinter’, ‘Noel’ en natuurlijk het betoverende oud-Ierse ‘Oíche Chiúin’ zullen ongetwijfeld de fans in vervoering brengen. Stille nacht op zijn Iers, bezongen door een tijdloos icoon van de Ierse muziek. Merry Christmas!

Gepresenteerd door PHIL & Patronaat

Website: Moya Brennan

Moya Brennan - The voice of Clannad An Irish Christmas

Data
woensdag 13 december 2023 om 20:00