Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Mission Molière

Een staalkaart van de lach: van gifgroen tot heerlijk bevrijdend. Bitterheid, jaloezie, haat en cynisme; emoties die we niet snel laten zien, omdat het je populariteit niet beter maakt. Brave burgers houden het liefst de schijn van optimisme en welwillendheid op, thuis, op de werkvloer, bij de sportclub. Maar een echte misantroop veegt natuurlijk zijn kont af met al dat ‘leuk joh’. Hij hekelt alle sociale hypocrisie en maakt en passant ook zichzelf belachelijk. Kom naar Schouwburg Amstelveen voor deze humoristische matinee voorstelling.

Mission Molière

Speeldata
zondag 4 juni 2023 om 15:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen

Meesterlijke Franse komedie

Dus heb je af en toe last van een ochtendhumeur? Of een hekel aan alles en iedereen: de politiek, medeweggebruikers, de gasten in De Slimste Mens? Ben je jaloers op de kluizenaar in de uitgestrekte bossen van Alaska? Dan ben je toe aan deze Mission Molière, een radicale bewerking van de Franse komedie De Mensenhater.

350 jaar na de dood van Frankrijks beroemdste toneelschrijver geven regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht via Molière hun visie op humor, hypocrisie en goed bedoelerigheid en trakteren ze het publiek op een staalkaart van de lach: van gifgroen tot bevrijdend.

Voor deze goed bestede zondagmiddag koop jij je kaarten via deze link.

Mission Molière

Speeldata
zondag 4 juni 2023 om 15:00
Locatie
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM Amstelveen