Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Meneer Monster - De Grote 5 (3+) try-out

In De Grote 5 speelt Meneer Monster groots en uitbundig voor de allerkleinsten. De welbekende ‘catwalkopstelling’ keert terug en dit keer vrij letterlijk. Met als vertrekpunt de zinderende Afrika steppes loopt de voorstelling over naar een paradefeest vol zwoele Afrika beats waarin kostuums de hoofdrol spelen. Grote, uitbundige kostuums, een grafisch, visueel en muzikaal spektakel.

Meneer Monster - De Grote 5 (3+) try-out

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 15:00
Locatie
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam

Catwalk

Deze voorstelling speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden drie rijen bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Op die manier zitten kinderen en ouders dicht op de voorstelling, maar geen zorgen: iedereen zit achter een stevig koordje want we verwachten De Grote 5 op het toneel…

Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.

Credits

Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Freek Nieuwdorp

Sound design: Chris Koopman

Regie: Job Raaijmakers

Kostuums: Nicky Nina de Jong 

Decor & props: Jantien Roozenburg

Meneer Monster - De Grote 5 (3+) try-out

Speeldata
zaterdag 1 april 2023 om 15:00
Locatie
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
1055 DT Amsterdam